L’Associació Gabriel Ferrater recull firmes per evitar el canvi de nom del Mesón

(15/12/2021 – Redacció/)  

L’Associació Gabriel Ferrater ha iniciat una recollida de firmes per evitar el canvi de nom del Mesón. Demanen que es mantingui el nom original, ja que asseguren és “un referent cultural i històric a Sant Cugat“. La recollida de firmes es fa des de la plataforma Change.org.

L’Associació recorda que “El Mesón ha estat fins al darrer moment un punt de trobada del món de la cultura d’ençà que els anys 60“. A més va ser un lloc clau en la vida de Gabriel Ferrater:” Gabriel Ferrater es va convertir en un client assidu del local on s’organitzaven al seu entorn espontànies tertúlies amb amics del poeta, professors i alumnes de la UAB i la joventut més espavilada de la ciutat. El Mesón era per a en Ferrater una segona casa“.

Després de 57 anys d’història, el mític restaurant El Mesón, ubicat a la plaça d’Octavià, tancarà després de les festes de Nadal. A partir del 9 de gener es farà efectiu el traspàs a l’amo del Bar Mono de Barcelona, propietari també de la Sala Bikini de Barcelona. Es calcula que les obres puguin durar entre 6 i 7 setmanes, i a partir de març el local obrirà amb una carta renovada i amb el nom de Bar Mono Sant Cugat.

Publicitat