L’Associació d’Amics de Pedra i Sang presenta “Les Lectures a la fresca”

19/06/2019 – REDACCIÓ /

Aquest dimarts l’Associació d’Amics de Pedra i Sang va presentar a Plaça Augusta la 15a edició de les Lectures a la Fresca. Unes funcions que enguany estan dedicades a l’actriu Margarida Xirgu i al poeta Federico Garcia Lorca.

Publicitat

El 4, 11 i 18 de juliol es faran Les Lectures a la fresca de Sant Cugat dins dels actes commemoratius de l’Any Margarida Xirgu, que recorda el 50è aniversari de la seva mort. De retruc també se li retran homenatge a Federico Garcia Lorca, poeta que va tenir a Margarida Xirgu com una de les seves muses.

La directora de les Lectures a la Fresca, Dolors Vilarasau, va aprofitar la presència de l’alcaldessa Mireia Ingla per reclamar més espais per a la creació cultural.

I va emplaçar a Mireia Ingla a tenir una trobada per exposar-li la seva visió del nou teatre de la Unió santcugatenca.

Publicitat

Vilarasau va criticar, a més, que en els últims 32 anys la ciutat ha funcionat per inèrcia en els temes culturals

Per la seva banda, l’alcaldessa Mireia Ingla es va mostrar molt contenta de poder assistir a la presentació de les lectures a la fresca i va destacar positivament l’elecció de la Plaça del Coll com un dels espais de l’actual edició. També va recollir el guà llançat per Dolors Vilarasau de tenir una reunió sobre el teatre de la Unió.

La programació de les Lectures a la Fresca es podrà llegir a la revista Sant Cugat Magazine i a TVsantcugat.cat i al tradicional Vano, obra de l’artista Neus Colet.

LecturesFresca19

Feu un comentari