L’artista local Tino Rubio exposa una sèrie de fotografies realitzades durant la pandèmia

06/10/2021 – Redacció

Aquest dimecres l’artista local Tino Rubio fa una projecció audiovisual a la Casa de Cultura a les 19h. Es tracta d’una sèrie de fotografies realitzades durant el temps de pandèmia.

L’artista local Tino Rubio

Totes són fotografies inèdites de l’autor, que volen reflectir el canvi d’aspecte de la nostra ciutat durant aquests mesos, i de la naturalesa que viu als nostres carrers.

Publicitat


En aquest reportatge sobre la ciutat apareixen retratats tots els barris de Sant Cugat, mostrant llocs reconeguts i altres més insòlits.

Fotografia de Tino Rubio

L’autor ha destacat en les seves fotos la naturalesa de les petites coses que ens solen passar inadvertides i per a això ha utilitzat especialment lents de macrofotografia amb l’objectiu de mostrar un magnífic món amagat. A la vegada també ha volgut ser crític amb alguns problemes de la ciutat.

Fotografia de Tino Rubio

Aquesta mostra audiovisual es realitza per iniciativa de L’Associació Veïnal Centre Estació, i és la segona col·laboració de l’associació amb Rubio. En 2018 va realitzar un taller d’escriptura a partir de les seves fotografies del barri, i va culminar en una exposició en la plaça Barcelona titulada “El barri parla”.

Publicitat

.