L’alcaldessa Mireia Ingla compleix el darrer compromís electoral i visita els presos Oriol Junqueras i Raül Romeva22/06/2019 – REDACCIÓ /

Aquest divendres l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, va viatjar a Madrid, a la presó de Soto del Real, per fer una visita als polítics d’ERC empresonats, Oriol Junqueras i Raül Romeva, arran dels fets de l’octubre de 2017. D’aquesta manera, va complir el darrer dels compromisos de la campanya electoral.

mireia-ingla-presos

 

En un vídeo difós a les xarxes socials, Mireia Ingla va explicar que la visita als dos líders polítics empresonats és una de les promeses que va fer durant la campanya.

Publicitat

Taula Tercer Sector


Sobre la trobada va dir que “els dos estan molt contents i molt orgullosos que tinguem l’alcaldia de Sant Cugat” i que els va explicar com vol que sigui el nou govern que començarà a caminar ben aviat. I va comentar també que l’Oriol Junqueras li va donar “molts bons consells”.

Va acabar el vídeo afirmant que tant l’Oriol Junqueras com el Raül Romeva li van demanar que “governem per a tothom, que ho fem de forma honesta i que cada dia tinguem clar que el nostre objectiu és el benestar de les persones que viuen a Sant Cugat”.

La visita als presos independentistes és el darrer dels compromisos que va fer la candidata Mireia Ingla durant la campanya electoral. En el minut d’or del primer debat electoral de TV Sant Cugat va dir que faria tres trucades i una visita: Una trucada al sindicat de llogateres per convocar-los a una reunió de la Taula local de l’habitatge; una segona trucada a la coordinadora d’entitats esportives i al Sant Cugat Creix per planificar el manteniment dels equipaments; una tercera trucada a les associacions empresarials per comunicar-los la creació d’un consell empresarial per canalitzar les demandes del sector i els demanar-los ajuda per combatre les desigualtats a la ciutat; una visita a Raül Romeva a Soto del Real.

Deixa un comentari