L’ajuntament retirarà la pancarta de “Llibertat Presos Polítics”

22/03/2019 – REDACCIÓ /

L’alcaldessa, Carmela Fortuny, ha accedit a retirar la pancarta de “Llibertat Presos Polítics” però ha manifestat que buscarà altres vies d’expressar aquest missatge i també ha anunciat que l’Ajuntament presentarà al·legacions a aquest requeriment de la Junta Electoral de Zona.

La Junta electoral de Terrassa ha acceptat el recurs de Ciutadans i demana a l’ajuntament de Sant Cugat que retiri la pancarta de “Llibertat Presos Polítics” de la seva façana. Ha establert un termini improrrogable de 48 hores que finalitza divendres.

Publicitat

La setmana passada el portaveu de Ciutadans a la ciutat va acudir a la Junta Electoral de Zona per obligar a l’alcaldessa a retirar la pancarta, després d’intentar-ho per altres vies sense èxit. Segons Aldo Ciprian “l’ajuntament ha de ser de tots i mantenir en la seva façana el missatge partidista, suposa una actitud abusiva”.

Per la seva banda, la formació santcugatenca del PP també havia presentat un recurs a la Junta Electoral Central pel mateix motiu que encara està a l’espera de resolució.

Publicitat

El termini per retirar la pancarta finalitza aquest divendres a un quart de tres de la tarda.

Feu un comentari