L’Ajuntament rep a les esportistes que van participar en els Jocs Olímpics de Tòquio27/10/2021 – Redacció

La Jael, la Carlota i la Paula són tres esportistes santcugatenques que van participar en els Jocs Olímpics de Tòquio aquest estiu. Ara l’Ajuntament ha volgut reconèixer la seva participació en aquesta històrica competició internacional i per aquest motiu dimarts a la tarda es va fer una rebuda institucional a la sala de plens del consistori en què van participar l’alcaldessa, Mireia Ingla; el regidor d’Esports, Francesc Carol; i la regidora d’Educació, Pilar Gorina a més de regidors de l’oposició.

Rebuda institucional a la sala de plens

Per la Paula Ramírez, nadadora de la selecció espanyola de natació artística, i per l’atleta santcugatenca especialitzada en proves de velocitat, Jaël Bestué, aquests eren els seus primers Jocs Olímpics. En canvi per la tercera homenatjada, Carlota Petchamé, jugadora de la selecció espanyola d’hoquei herba, els de Tòquio eren els seus segons jocs.

Petchamé, Bestué i Ramírez

A la rebuda institucional no van poder assistir tres esportistes més de la ciutat: Georgina Oliva, companya de Carlota Pechamé a la selecció espanyola d’hoquei herba; Blai Mallarch, jugador de la selecció espanyola masculina de waterpolo, Cristina Pujol, regatista; i Joao Sousa, tenista. Aquests dos últims van enviar un vídeo de salutació.

L’alcaldessa Mireia Ingla va voler felicitar a les esportistes i va agrair que portessin el nom de Sant Cugat a l’altra punta del món.

Per acabar, l’ajuntament va voler regalar a les esportistes un obsequi per recordar aquest acte.