Site icon TV SantCugat.cat

L’Ajuntament presentarà al·legacions al projecte del nou abocador de Rubí

allegacions-abocador-rubi

18/03/2019 – REDACCIÓ /

L’Ajuntament presentarà al·legacions al projecte del nou abocador controlat de residus no perillosos que l’Ajuntament de Rubí ha autoritzat construir a la zona de Can Balasc, a tocar de Sant Cugat. Tot i això, aquestes al·legacions arriben fora de termini, ja que el període per presentar-les va finalitzar el passat gener.

El sector on es vol fer aquest dipòsit controlat de residus està a un quilòmetre de distància del terme municipal de Sant Cugat, concretament del barri de Mira-sol i de l’Hospital General de Catalunya; i el futur abocador se situaria sobre un aqüífer que nodreix el Torrent i l’Estany dels Alous.

Publicitat

El consistori santcugatenc al·lega que el projecte pot tenir afectacions al municipi però que, en cap cas, s’ha informat de la proposta ni dels tràmits engegats. L’ajuntament ha anunciat ara el seu desacord amb el projecte tot i que aquest fa mesos que es debat en el plenari de Rubí on grups de l’oposició i ciutadans lluiten des de fa temps per frenar-lo. Fins i tot s’ha creat una plataforma anomenada “Rubí sense Abocadors”.

Publicitat

Exit mobile version