L’ajuntament obre expedient informatiu a la discoteca on es va produir l’allau i sis persones van resultar ferides

13/10/2021 – Redacció

L’ajuntament ha obert un expedient informatiu a l’empresa concessionària de l’espai on es van produir l’allau de persones per entrar a una discoteca i on sis persones van resultar ferides. A més s’està estudiant altres possibles mesures, segons ha explicat l’alcaldessa Mireia Ingla al programa ‘El món a RAC 1’.

Carpes Lemon dissabte a la nit


A la vegada els Mossos estan investigant “quin grau de responsabilitat” pot tenir la discoteca en aquest accident, segons ha explicat el comissari portaveu dels Mossos d’Esquadra, Joan Carles Molinero, en una entrevista a ‘El Matí de Catalunya Ràdio’.

Publicitat

Per la seva part els responsables de les carpes Lemon, la discoteca on es va produir l’allau, han atribuït la gran concentració de joves a l’aparcament a una convocatòria a les xarxes, i han negat tenir-hi res a veure. També han negat haver venut entrades anticipades. A més indiquen que en veure la concentració es va decidir obrir les portes una hora abans i el 90% de la gent va entrar sense pagar.

Segons el relat dels responsables del local a l’aire lliure, l’hora d’obertura estava prevista a les dotze de la nit, però a les deu l’aparcament ja estava ple. Per això es va decidir obrir a les onze per “intentar garantir la seguretat de la multitud”.

Publicitat.