L’Ajuntament inicia els tràmits urbanístics per construir la primera promoció d’habitatge protegit a Valldoreix(16/11/2021 – Redacció)  

El ple municipal celebrat aquesta tarda ha aprovat inicialment -amb els vots a favor de tots els grups municipals excepte Cs i la regidora no adscrita, que s’han abstingut- una modificació inicial de PGM en un solar de propietat municipal delimitat pels carrers Santjoanistes, Molí de Valldoreix, Julivert, Marfull i l’avinguda de Villadelprat.

Terreny situat entre els carrers Santjoanistes, Molí de Valldoreix, Julivert, Marfull i l’avinguda de Villadelprat.

L’objectiu és permetre la construcció d’una promoció de 56 habitatges dotacionals, que previsiblement seran de lloguer per a joves tot i que també hi haurà la possibilitat de destinar-los a altres formes de lloguer protegit. La previsió és que el projecte sigui una realitat en un període d’entre dos i tres anys.

La promoció ocuparà un espai de plena centralitat urbana, just al costat de l’estació de FGC de Valldoreix i molt ben comunicat per via ciclable amb el centre de Sant Cugat. A més, l’adequació d’aquest solar també servirà per preservar com a zona verda un petit torrent que hi ha en aquest entorn i també s’habilitarà un espai per a vianants.