L’Ajuntament gira la pancarta de “Llibertat presos polítics”

13/10/2019 – REDACCIÓ /

El govern ha donat la volta a la pancarta que indica “Llibertat presos polítics” i que té un llaç groc aquest diumenge a la tarda, després que aquest divendres la Junta Electoral de Zona (JEZ) hagi requerit informació sobre la presència de la pancarta arran de la denúncia d’un particular.

pancarta-presos-politics-santcugat
Fotografia d’arxiu de fa uns mesos quan l’Ajuntament va tornar a girar la pancarta

Ciutadans ha anunciat a les xarxes socials que el passat dijous va presentar davant la JEC una denúncia per retirar la pancarta de la façana de l’ajuntament.

Publicitat

Publicitat

Tot i que encara no ha arribat el requeriment oficial, l’Ajuntament ha optat per donar-li la volta davant la possibilitat que aquesta notificació arribi aquest dilluns, coincidint amb l’eventual publicació de la sentència del Tribunal Suprem sobre l’1-O.

L’alcaldessa Mireia Ingla ha manifestat l’alcaldessa que “no els donarem aquesta foto en el moment que volen. Malgrat que retirarem de manera provisional aquest símbol, continuem reivindicant i exigint l’alliberament de les persones preses, així com el retorn dels exiliats i exiliades”.

Ingla ha notificat la decisió a l’ANC, propietària de la pancarta, i Òmnium Cultural, així com a la resta de grups municipals.

L’alcaldessa també ha anunciat que, una vegada rebi aquest requeriment judicial, presentarà al·legacions a la JEZ.

Feu un comentari