L’Ajuntament facilita serveis de mediació en els lloguers de locals comercials i oficines afectats per la crisi

16/04/2020 – REDACCIÓ /

Dins la primera bateria de serveis que l’Ajuntament ha posat en marxa per pal·liar els efectes econòmics de la crisi del coronavirus a la ciutat, s’acaba d’incorporar un servei de mediació de lloguers de locals comercials i oficines. L’objectiu és arribar a punts de consens entre propietaris i llogaters per tal de facilitar la reobertura d’establiments que s’han vist obligats a cessar totalment o parcialment la seva activitat econòmica des de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma.

Atesa la situació sanitària i econòmica actual és molt important trobar una solució entre les parts implicades. Per les situacions en què la negociació no hagi estat possible, l’Ajuntament ofereix aquest servei amb un acompanyament professional especialitzat per tal de promoure la comunicació i trobar una fórmula que beneficiï ambdues parts.

Publicitat
atur-santcugat

El servei de mediació s’ofereix a propietaris de locals comercials i oficines i als seus arrendataris (persones autònomes i microempreses amb menys de deu treballadors) amb establiment a Sant Cugat.

Com es pot sol·licitar el servei?

Les persones interessades s’hauran d’adreçar a l’OAE com ho fan habitualment, a través del formulari web santcugat.cat/web/formulari-contacte-oae i l’equip tècnic els atendrà al més aviat possible.

Publicitat

L’OAE atén 80 consultes sobre aspectes econòmics relacionats amb la crisi COVID-19

D’altra banda, cal recordar que des de finals de març l’Oficina d’Atenció a l’Empresa (OAE) disposa d’assessorament personalitzat per informar, orientar i donar suport en la gestió de totes les mesures que s’han fet públiques en l’àmbit local, autonòmic i estatal per combatre la crisi ocasionada per la Covid-19.

Durant aquest període s’han atès més 80 consultes sobre qüestions com l’ajornament de tributs, els ajuts per a autònoms de la Generalitat de Catalunya, la prestació extraordinària per cessament d’activitat o els Expedients de Regulació Temporals d’Ocupació (ERTO).


Feu un comentari