L’Ajuntament fa una crida a persones voluntàries per cosir mascaretes

26/03/2020 – REDACCIÓ /

L’Ajuntament fa una crida a persones voluntàries que vulguin participar en una iniciativa de l’empresa rubinenca Robin Hat per cosir mascaretes. Aquesta empresa, que fabrica gorros quirúrgics, està repartint teixits impermeables a persones que saben fer costura per tal que els ajudin a elaborar aquest tipus de material protector. Robin Hat repartirà les mascaretes als col·lectius sanitaris i socials que més ho necessitin.

Viseres de protecció de Labfab

Els voluntaris i voluntàries han d’enviar un correu a voluntariat@santcugat.cat indicant el seu nom, telèfon i adreça. Les persones voluntàries de Protecció Civil de Sant Cugat s’encarregaran de portar el material tèxtil a les cases i després recollir-lo ja cosit per tornar-lo a aquesta empresa.

Publicitat

Crida a empreses del sector 3D per fabricar subministrament sanitari

Paral·lelament l’Ajuntament també fa una crida a empreses que treballen en l’àmbit de la impressió 3D perquè se sumin a la fabricació de subministraments sanitaris. Per tal de coordinar aquests esforços, l’Ajuntament demana que les empreses enviïn un correu a oae@santcugat.cat i detallin què poden aportar de forma voluntària.

D’altra banda, l’Ajuntament també està col·laborant amb el laboratori de fabricació digital FabLab Sant Cugat per fabricar subministraments sanitaris com per exemple viseres de protecció. A més, l’alumnat i el professorat de l’Institut de Formació Professional Sant Cugat també s’han sumat a la iniciativa i estan fabricant aquests tipus de viseres.  

Publicitat

Material recollit a l’Ajuntament

En aquests moments l’Ajuntament continua recollint material sanitari (mascaretes, guants, EPIs…) de les empreses i ciutadania que vulguin cedir-lo. El consistori fa una crida per continuar rebent aquest tipus de material.

Feu un comentari