L’Ajuntament de Sant Cugat pren mesures més contundents per frenar el coronavirus

14/03/2020 – REDACCIÓ /

El Centre de Coordinació Municipal (CECOPAL), presidit per l’alcaldessa Mireia Ingla, s’ha reunit aquesta tarda de forma urgent al Teatre-Auditori per decretar mesures més contundents per frenar el coronavirus.

D’aquesta manera, el govern ha decidit tancar a partir de dilluns i fins al 29 de març l’Ajuntament de Sant Cugat així com la resta d’equipaments municipals. Sí que es mantenen oberts els que prestin serveis sanitaris (consultori de les Planes i la Floresta) i alimentaris (mercats municipals).

Publicitat

Funcionarà amb normalitat la Policia Local, els serveis socials, els serveis de salut, els mercats municipals, el transport urbà (que ofereix un terç del seu servei), l’atenció ciutadana i els subministraments bàsics com l’aigua o la recollida d’escombraries.

Pel que fa als serveis socials, tota l’atenció pública se centralitzarà a la Casa Mònaco, on s’oferirà una atenció presencial i també a través del telèfon de l’Ajuntament (93 565 70 00) i el correu electrònic: serveissocials@santcugat.cat.

En aquests moments s’està fent seguiment constant de serveis com la teleassistència domiciliària, l’atenció a les persones que viuen soles o l’atenció a les persones sense llar. A més a més, també s’està treballant perquè les beques menjador arribin a través de targetes moneder a les famílies que en tenen necessitat.

Publicitat

L’Ajuntament tanca els parcs infantils de forma immediata

El consistori ha decretat el tancament de forma immediata de tots els parcs infantils de la ciutat. A més a més, des d’ahir divendres la Policia Local i els Mossos d’Esquadra estan fent control per fer complir el tancament de restaurants i zones d’oci. D’altra banda, Policia Local també treballa perquè als mercats municipals i supermercats es mantinguin les distàncies de seguretat entre la ciutadania i s’evitin aglomeracions.

A més, les àrees blava i verda d’aparcament seran gratuïtes els pròxims 15 dies.

Finalment, s’ha decidit suspendre el ple ordinari del mes de març i el ple extraordinari dedicat al Síndic de Greuges, previstos per al proper dilluns 16 de març.

Feu un comentari