L’Ajuntament de Sant Cugat està fent un “esforç” per mitigar l’impacte de la crisi del coronavirus

02/04/2020 – REDACCIÓ /

L’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Cugat està treballant per presentar un paquet de mesures per fer front a la crisi del coronavirus.  Ho ha explicat el primer Secretari del PSC Sant Cugat i el Tinent d’alcaldia de Presidència, Pere Soler, a Televisió Sant Cugat. Això segurament serà possible perquè, segons Soler, el consistori no té una “excessiva tensió” pel que fa a tresoreria i a les finances.

En aquest sentit, el Tinent d’alcaldia ha explicat que estan treballant per aprovar un paquet de mesures amb una “quantia important” de diners per mitigar l’impacte de la crisi de la COVID-19 a Sant Cugat.

Publicitat

Pere Soler també ha valorat les iniciatives municipals que ha pres ja l’equip de govern de la ciutat com l’ajornament dels diferents tributs municipals com l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica.

pere-soler-psc-eleccions-generals
Pere Soler, Primer secretari PSC Sant Cugat i Tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Sant Cugat

Sobre aquesta qüestió, el primer secretari del PSC Sant Cugat ha explicat que “s’han de tenir en compte les possibilitats econòmiques” per explorar un ajornament o una suspensió de tributs i taxes.

Pere Soler ha manifestat que l’Ajuntament només pensarà en el benestar dels santcugatencs i ha anunciat que prepara mesures econòmiques incloses en un programa impulsat juntament amb la Tinència d’alcaldia de Promoció econòmica que s’anomenarà “Postcovid-19” per ajudar a autònoms i empreses afectades per la crisi del coronavirus.

Publicitat

Recordem que, a banda d’aquestes mesures, l’Ajuntament de Sant Cugat ja va anunciar que no cobrarà els serveis que ha deixat de prestar pel coronavirus i va ajornar el cobrament de quotes i tributs com l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica.

A més, va anunciar la suspensió del cobrament del lloguer dels pisos de Promusa per part de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Podeu veure l’entrevista completa a Pere Soler en aquest vídeo de Televisió Sant Cugat.

Feu un comentari