L’Ajuntament de Sant Cugat atura les activitats no essencials

29/03/2020 – REDACCIÓ /

L’Ajuntament de Sant Cugat ha anunciat a les xarxes socials la paralització de diversos serveis que encara oferia als santcugatencs.

A partir de dilluns suspèn la recollida de la poda porta a porta. Una mesura que se suma a la iniciativa de suspendre la setmana passada la recollida de voluminosos al carrer amb l’objectiu d’optimitzar tots els recursos i ajornar aquells que no siguin essencials.

Publicitat
Ajuntament de Sant Cugat
Fotografia d’arxiu de l’Ajuntament de Sant Cugat

Dues iniciatives municipals que s’afegeixen a la decisió del Govern espanyol de prohibir anar a treballar si no es presta un servei essencial.

Publicitat

Recordem que partir d’aquest dilluns 30 de març i fins al 9 d’abril, els treballadors no podran anar a treballar si la seva empresa no presta serveis essencials.

Una mesura aprovada aquest diumenge per l’executiu espanyol que se suma a una altra iniciativa també impulsada aquest diumenge que permetrà gaudir als treballadors d’un permís retribuït per rebre el seu salari. Un permís retribuït pel confinament total que els empleats hauran de recuperar fent hores extra abans del 31 de desembre.

La mesura no tindrà efectes sobre els empleats que facin teletreball, els afectats per un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO), els que tinguin permisos de maternitat o paternitat, o incapacitat temporal.

Tant les mesures de l’Ajuntament de Sant Cugat com les del Govern espanyol volen prevenir els contagis per coronavirus i evitar el col·lapse sanitari.

Feu un comentari