L’Ajuntament avançarà la construcció de la segona residència pública de Sant Cugat

(16/03/2022 – Redacció)  

La segona residència pública de Sant Cugat no és un projecte actualment prioritari per la Generalitat, que és qui té la competència per a la seva construcció. Els grups parlamentaris d’ERC i Junts al Parlament van votar-hi en contra.

Una residència que ja compta amb uns terrenys municipals reservats per a la seva construcció al barri de Volpelleres. A la vista que el govern català no l’executarà a curt termini, l’Ajuntament ha manifestat la seva intenció d’avançar la construcció d’aquest equipament, que seria la segona residència pública a la ciutat.

Publicitat
Terreny on s’ubicarà la segona residència pública a VolpelleresLa Plataforma de Pensionistes assegura que tenen el compromís del govern municipal que avançaran els diners. Tot i això, es mostren preocupats i critiquen que no podrà ser 100% pública: “Ens han dit que han arribat a un acord amb un consorci i serà públicoprivada“.
En els propers mesos s’obrirà un procés participatiu per decidir com serà aquesta segons residència pública de Sant Cugat.

Publicitat