L’AFA de La Mirada torna a mobilitzar-se per un nou retard en la construcció del futur edifici de l’escola

(09/11/2021 – Redacció)  

Estava previst que el nou edifici de l’escola La Mirada entrés en funcionament a l’inici del curs 2023-24 però un nou retard en la tramitació del projecte ha endarrerit aquesta data fins a principis de 2024. Un nou endarreriment en l’entrega d’unes instal·lacions que s’havien d’haver estrenat el 2019 i que ara com ara encara no s’han ni començar a construir.

Per aquest motiu l’Associació de Familiars d’Alumnes de La Mirada han decidit dur a terme noves mobilitzacions de protesta. Fa uns dies van denunciar a través de les xarxes socials, que Francesc Duch, tinent d’alcaldia d’Urbanisme, els va notificar que “per manca de personal i alguna errada del consistori” l’escola no estarà llesta fins a principis de 2024, quatre mesos més tard del que havia promès l’equip de govern. L’alcaldessa Mireia Ingla ha assegurat que no hi ha hagut un endarreriment per col·lapse en contractació a l’Ajuntament sinó que el problema es deu a l’envergadura del projecte.


Publicitat

L’AFA La Mirada demana millores a les instal·lacions actuals mentre no arriba el nou edifici amb una setmana de mobilitzacions

Els nens i nenes de l’escola la Mirada estudien des de fa 5 anys en barracons situats a l’escola Olivera a l’espera de la construcció definitiva de l’edifici. Per aquest motiu no només demanen poder estrenar el nou edifici com més aviat millor, i sinó millorar les instal·lacions actuals mentre la nova escola no arriba.

L’Escola la Mirada funciona des de l’any 2016 en mòduls a l’espera de la seva construcció definitiva i aquest nou retard se suma a altres problemes, entrebancs i incompliments. L’any 2019 un nou problema obliga a paralitzar les obres. La zona triada per aixecar l’escola es troba massa a prop de les vies del tren i es va buscar un nou espai al Bosc de Volpelleres, per complir amb els requeriments de la Direcció General de Protecció Civil.

L’AFA La Mirada ha anunciat una setmana de mobilitzacions diàries que van arrencar aquest 8 de novembre a la Biblioteca Miquel Batllori i que s’allargarà fins aquest diumenge fent-se visibles al Cross amb cartells i samarretes.

Publicitat