L’AFA de la Mirada denuncia que l’escola no estarà acabada fins gener de 2024

(05/11/2021 – Redacció)

L’AFA de l’escola de la Mirada ha denunciat a través de les xarxes socials que la construcció de l’edifici definitiu de la dotzena escola pateix un nou endarreriment i no estarà acabat fins gener de 2024. En un comunicat han explicat que després de reunir-se amb Francesc Duch, tinent d’alcaldia d’Urbanisme, aquest els va notificar que “per manca de personal i alguna errada del consistori” l’escola no estarà llesta fins a principis de 2024, quatre mesos més tard del que havia promès l’equip de govern.

Equip docent i famílies asseguren que “estan fartes” i que “volen defensar els drets dels nens i nenes de la nostra escola” ja que la situació és “intolerable, insostenible i de màxima gravetat”.

Publicitat

 

PublicitatEls nens i nenes de l’escola la Mirada estudien actualment en barracons situats a l’escola Olivera a l’espera de la construcció definitiva de l’edifici, que estarà situat al Bosc de Volpelleres.

simulacio-escolalamirada-destacada

L’Escola la Mirada funciona des de l’any 2016 en mòduls a l’espera de la seva construcció definitiva i aquest nou retard se suma a altres problemes, entrebancs i incompliments. L’any 2019 un nou problema obliga a paralitzar les obres. La zona triada per aixecar l’escola es troba massa a prop de les vies del tren i s’ha buscat un nou espai per complir amb els requeriments de la Direcció General de Protecció Civil. A més la burocràcia endarrereix l’inici de les obres, que estaven previstes per el setembre de 2020.