L’AFA de la Mirada denúncia les condicions de treball dels docents de l’escola

(20/11/2021 – Redacció)  

L’AFA de la Mirada segueix denunciant les condicions i situacions diàries que han de viure els alumnes i els docents. Ara a través d’una piulada els pares i mares dels alumnes han volgut mostrar com els docents han de buscar qualsevol lloc per treballar, en algunes ocasions en el magatzem.

Els nens i nenes de l’escola la Mirada estudien des de fa cinc anys en barracons situats a tocar de l’escola Olivera, a l’espera de la construcció definitiva del seu edifici. No tenen ni menjador i, per tant, mengen a l’aula, ni gimnàs ni aula d’informàtica. A més quan plou no poden sortir al patí perquè no hi ha cap porxo.

Publicitat

A principis de novembre l’AFA de l’escola de la Mirada va denunciar que la construcció de l’edifici definitiu de la dotzena escola pateix un nou endarreriment i no estarà acabat fins gener de 2024. En un comunicat van explicar que després de reunir-se amb Francesc Duch, tinent d’alcaldia d’Urbanisme, aquest els va notificar que “per manca de personal i alguna errada del consistori” l’escola no estarà llesta fins a principis de 2024, quatre mesos més tard del que havia promès l’equip de govern.

Equip docent i famílies asseguren que “estan fartes” i que “volen defensar els drets dels nens i nenes de la nostra escola” ja que la situació és “intolerable, insostenible i de màxima gravetat”.

Per aquest motiu han dut a terme aquest mes noves mobilitzacions de protesta amb les que reclamen, entre altres reivindicacions, “honestedat per part de l’Ajuntament amb el procés de construcció de la nova escola“. Però també millores a les instal·lacions provisionals a l’espera de què per fi arribi la nova escola.