Labdoo busca a Sant Cugat portàtils pels països en vies de desenvolupament

09/10/2019 – REDACCIÓ /

Un viatge a Guatemala l’any 2005 va inspirar al vilafranquí Jordi Ros crear una plataforma per recollir portàtils d’arreu del món i enviar-los als més necessitats. Més de deu anys després, la iniciativa està consolidada i sota la marca Labdoo recull portàtils també des de Sant Cugat a l’Aula de So.

Publicitat

La relació entre Labdoo i l’Aula de So va sorgir l’any passat quan el grup de nens de Malawi de l’ONG Petits Músics del Món la van donar a conèixer.

Per apropar la proposta als santcugatencs, aquesta xarxa humanitaria es va presentar aprofitant el marc de la Festa del Barri del Monestir Sant Francesc, tot just abans dels concerts de l’Aula de So, en un acte que va comptar amb la presència de la regidora de sostenibilitat, Alba Gordó, i el fundador de la plataforma Labdoo.

Si voleu col·laborar amb aquesta xarxa humanitària podeu fer-ho de diferents formes. Podeu consultar-les totes al seu web www.labdoo.org . En aquest mateix portal us podeu posar en contacte amb ells si teniu un portàtil o ordinador o altres dispositius electrònics que ja no feu servir i us els passaran a recollir sense cap cost.

Publicitat

Feu un comentari