La vianantització de l’avinguda Cerdanyola començarà a mitjans d’abril

03/04/2019 – REDACCIÓ /

Les obres de vianantització de l’avinguda Cerdanyola començaran entre la segona i la tercera setmana d’abril. Aquest és el calendari amb què treballa l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que ha redactat i licitat el projecte.

Publicitat

La remodelació d’aquesta avinguda ha de permetre fer el carrer més ampli i més accessible, amb tot el paviment a un mateix nivell. Renovar la xarxa de clavegueram i soterrar el cablejat aeri de llum i telèfon. Pacificar el trànsit i fomentar l’ús de l’espai públic, l’activitat al carrer, la convivència i el comerç. Tot i això, el president associació de comerciants del barri del Monestir, Toni Gual, no creu que la vianantització afavoreixi al comerç de la zona.

Per minimitzar al màxim les molèsties, la remodelació del carrer s’ha previst en dues fases. La primera fase comprèn el tram entre el carrer Montserrat i el passeig Torre Blanca i la previsió es que els treballs durin entre cinc i sis mesos.

Posteriorment, es farà la remodelació de la resta de l’avinguda, entre el pg. Torre Blanca i la pl. de la Pelleria.

Publicitat

Mentre durin les obres de la primera fase es mantindrà la circulació fins al passeig Torre Blanca i no hi haurà modificacions en el transport públic. L’ajuntament també ha manifestat que es garantirà, en la mesura del possible, l’accés del veïnat als aparcaments privats i les tasques de càrrega i descàrrega en el tram afectat per obres.

Feu un comentari