La VI Mostra de Titelles omple la ciutat d’espectacles i de somriures

(08/11/2021 – Redacció)  

Sant Cugat ha acollit la VI Mostra de Titelles organitzada per Can Ninot. Durant el cap de setmana han tingut lloc 10 espectacles en diferents places i equipaments de la ciutat com la Casa de Cultura, a la Sala Clavé del nou teatre de la Unió i la plaça Octavià. L’organització ha destacat la bona acollida entre el públic d’aquesta mostra de titelles.

Publicitat

 

 

 

Publicitat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Durant els tres dies que ha durat la mostra l’organització ha apostat per mantenir la paritat de gènere i donar suport a les companyies locals combinant espectacles d’exterior i gratuïts amb espectacles de sala i de pagament. Companyies com el Centre de Titelles de Lleida, amb el seu espectacle ‘XIM‘, o la companyia Patawa amb ‘Cagafulles, el follet rondinaire’, han arrencat més d’un somriure entre el públic santcugatenc. A la vegada a la proposta de titelles s’ha sumat la fira d’artesans.

La passada edició de la mostra, la cinquena, va ser ajornada  per les restriccions sanitàries el novembre de l’any passat i es va celebrar al març però amb mesures anti-Covid i la reducció de l’aforament.