Site icon TV SantCugat.cat

La UIC Sant Cugat es converteix en una UCI amb 200 llits per a pacients amb coronavirus

08/04/2020 – REDACCIÓ/ACN /

El Campus de Sant Cugat de la UIC Barcelona s’ha convertit en una UCI amb 200 llits per atendre pacients amb coronavirus que necessiten cures intensives. Segons fonts del centre universitari, es tracta de malalts procedents de l’Hospital General de Catalunya.

L’equipament disposa d’una superfície de 2.750 metres quadrats, entre els quals els 1.000 metres quadrats que pertanyen al Centre Integral de Simulació Avançada de la universitat. “El nostre Campus Sant Cugat, on es troba la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, ha adaptat els seus espais per poder ajudar que els hospitals puguin atendre el creixent nombre de malalts“, ha explicat el rector de UIC Barcelona, Xavier Gil.

Publicitat

Els primers pacients han començat a arribar aquest dimecres. Aquesta iniciativa se suma a altres impulsades per la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de UIC Barcelona com el subministrament de material sanitari i de protecció a centres hospitalaris, o el voluntariat que estan duent a terme nombrosos alumnes del Grau en Medicina, el Grau en Infermeria i el Grau en Psicologia.

Publicitat

Exit mobile version