La tempesta de dimecres al matí deixa diverses afectacions a Sant Cugat

(31/08/2022 – Redacció)  

La intensa tempesta d’aquest dimecres al matí a Sant Cugat ha deixat imatges de carrers i aparcaments inundats, vehicles atrapats, carrers tallats i branques d’arbres caigudes.

L’estació meteorològica del CAR ha registrat 28.6 mm de precipitacions durant les primeres hores del matí i ratxes de vent de més de 30 quilòmetres per hora. Els Bombers han registrat 34 avisos al Vallès Occidental, una desena a la nostra ciutat. 

Publicitat

Potser la incidència més greu a la nostra ciutat ha estat la d’aquest vehicle que ha quedat atrapat sota el pont del c/Martorell. El cotxe ha estat retirat pels cossos de seguretat de la ciutat i la brigada municipal ha hagut d’intervenir per netejar el vial, que s’ha hagut de tallar al trànsit.

La ciutat es trobava en alerta meteorològica de perill per pluja, amb xàfecs podien anar acompanyats de tempesta, pedra i fortes ratxes de vent. 

Les xarxes s’han omplert d’imatges garatges inundats, cotxes atrapats per l’aigua i branques trencades, com aquesta al carrer de Josep Vicenç Foix, a l’alçada de l’Escola Gerbert d’Orlhac.

Des del consistori s’ha demanat prudència a la ciutadania en previsió que els xàfecs es puguin reproduir al llarg dels propers dies.

 

Feu un comentari