La tecnològica Ekon es trasllada a Sant Cugat i al 22@ de Barcelona

07/05/2020 – REDACCIÓ /

El complex d’oficines de Vallsolana Garden Business Park, a la zona empresarial de Can Sant Joan, acollirà una nova empresa en les pròximes setmanes. L’empresa tecnològica Ekon ha anunciat a través d’un comunicat que traslladarà una part de les actuals oficines de  Barberà del Vallès a aquest nou espai de Sant Cugat. La resta de la seu la ubicarà al districte tecnològic del 22@ de Barcelona.

Fotografia del centre de negocis de Vallsolana cedida per Ekon

L’empresa, que es dedica a desenvolupar software de gestió empresarial en el núvol, incorporarà  els departaments de Suport, Desenvolupament i Serveis  en un espai de 1.200 metres quadrats del centre de negocis de Vallsolana.

Publicitat

En aquest complex empresarial, propietat de l’empresa Greenoak, es troben altres importants empreses com Everis, Adidas o Eurofragance. El canvi d’ubicació es produirà “esglaonadament i quan l’actual situació torni a la normalitat”, segons assenyalen fonts d’Ekon.

Per la seva part els departaments de Vendes, Màrqueting, i algunes àrees de Direcció, es traslladaran durant aquest mes de maig a un espai ubicat a la zona de l’22 @ Front Marítim.

Publicitat

Feu un comentari