Site icon TV SantCugat.cat

La Simfònica Sant Cugat torna a emocionar amb una de les obres més reconegudes de la història de la música

(29/11/2021 – Redacció/)  

És una de les simfonies més reconegudes de la història. Una de les obres més virtuoses del seu autor, Ludwig van.Beethoven. La seva 5a Simfonia és un dels concerts de música clàssica per excel·lència i uns dels primers plats forts de la programació de la Simfònica Sant Cugat, que no va defraudar al seu públic. El Teatre-Auditori es va omplir per acollir aquest concert per a dos clarinets i orquestra, dirigit per la directora convidada Roit Feldenkreis i amb Ionas Mercadal i Juanjo Mercadal, com a clarinets solistes.

La nit va començar amb l’Obertura del Barber de Sevilla de Gioachino Rossini i el concert per dos clarinets i orquestra, Opus 91 de Franz Krommer.

Publicitat

Tot seguit es va donar pas a la Simfonia núm. 5 en do menor opus 67 de Ludwig van. Beethoven. El públic assistent va tenir una oportunitat única de redescobrir en directe la sonoritat d’aquesta obra cabdal.

La propera gran cita de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat a la nostra ciutat serà el tradicional concert de Valsos i danses, que es podrà veure la nit del 27 desembre al Teatre-Auditori.

Publicitat

Exit mobile version