La repressió, la regidora Munia Fernández-Jordán i el Dia Universal de la Infància, protagonistes del ple de novembre(10/11/2021 – Redacció)  

El dilluns 15 de novembre se celebrarà un nou ple municipal, que com sempre es podrà seguir per Televisió Sant Cugat. La sessió plenària començarà amb la notificació de Cs sobre l’abandonament del grup de la regidora Munia Fernández-Jordán, que d’aquesta manera passa a ser regidora no adscrita i deixant a la formació taronja amb dos regidors.

 

 

Publicitat


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Munia Fernández-Jordán juntament amb Aldo Ciprian (Cs) i Sergio Blàzquez (Cs)

A la vegada el ple declararà institucional la moció per celebrar el Dia Universal de la Infància, presentada per Junts per Sant Cugat. El text recorda que des del 1954 el 20 novembre se celebra el Dia Universal de la Infància i que Sant Cugat és ciutat amiga de la Infància des del 2012. A més el municipi té una població de més de 17.000 infants (un 20% de la població). A la vegada instarà al departament de Salut a incrementar els serveis relacionat amb la Salut Mental dirigits a infants i joves.

Una altra moció, presentada originalment per Cs, que serà institucional és fer un estudi de la instal·lació de circuits de cal·listènia als barris que no tinguin aquesta infraestructura esportiva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Junts per Sant Cugat també presentarà una moció sobre la repressió de l’Estat a Catalunya en què demanarà que l’Ajuntament promogui activament la qualitat institucional, la defensa de la democràcia i del dret a l’autodeterminació de Catalunya.

Ciutadans Sant Cugat anava a presentar una moció, en nom de l’Associació de Restauració i Oci Nocturn, per prohibir l’alcohol al carrer i buscar alternatives al botellot. Però aquesta finalment no es podrà debatre al plenari ja que l’equip de govern no ha deixat que la formació taronja la presentés al·legant a un “defecte de forma” de la moció.