La Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat renova la seva junta directiva(10/11/2021 – Redacció)  

La Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat ha renovat la seva junta directiva en un acte públic a la Casa de Cultura. Es tracta d’una votació que s’hauria d’haver dut a terme fa mesos però que es va endarrerir per causa de la pandèmia i que ha escollit una llista de deu noms amb prop d’una cinquantena de vots.

 

 

Publicitat


 

 

 

 

 

 

 

 

 

En l’àmbit estatal, la principal reivindicació de l’Assemblea continua sent la lluita per unes pensions dignes, i a escala municipal, també es continuen assumint els reptes de l’anterior junta. Alguns d’ells, com la segona residència pública de Sant Cugat ja han tingut una resposta per part de l’Ajuntament però des de l’Assemblea volen manifestar la importància d’agilitzar els tràmits al més aviat possible.

Una altra reivindicació històrica del col·lectiu és que els majors de 65 anys de la ciutat puguin viatjar fins a Mútua Terrassa, el seu hospital de referència, pagant només una zona. Una petició que sembla que també han aconseguit.

La nova Junta de l’Assemblea de Pensionistes de Sant Cugat també ha demanat que s’avanci en l’estudi sobre les necessitats del seu col·lectiu a la ciutat per poder donar solucions als seus problemes amb la màxima celeritat.