La plaça d’Octavià acull de nou la fira de Nadal i els concerts de la Pua

(09/12/2021 – Redacció/)  

Un total de 12 casetes de Nadal i 14 carpes d’Artesans formen part de la Fira de Nadal d’aquest any i que ja es poden visitar a la plaça d’Octavià. Enguany la fira estarà instal·lada fins al divendres 24 de desembre de 10 a 20 h, tot i que els dijous matí estarà tancada per coincidència amb mercadet.

Fira de Nadal 2021 Foto: Lali Puig

A més la fira de Nadal compta amb les actuacions musicals de La Pua. Els divendres, dissabtes i diumenges, fins al 5 de gener, es podran sentir les propostes de l’Oficina Musical La Pua a la caseta instal·lada a la plaça Octavià. Amb la col·laboració de l’entitat Sotasons dinamitzen la Fira de Nadal, així com l’entorn del Monestir quan s’hi faci el Campament Reial.

Publicitat
Carpa de la Pua Foto: Lali Puig

A la vegada el trenet de Nadal té el punt de sortida a la Fira de Nadal. Per accedir-hi s’haurà de presentar un tiquet de compra d’un establiment de Sant Cugat d’un import mínim de 5 euros. Els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult i no necessitaran més tiquets.

Tions a la Fira de Nadal Foto: Lali Puig

Un cop acabi la fira de Nadal, s’instal·larà a la rambla de Celler la Fira de Reis. Serà del 2 al 5 de gener de 10 a 20 h i tindrà 70 casetes.

Publicitat