La Penya Madridista Sant Cugat, 21 anys fent barri

(09/12/2021 – Redacció/)  

L’abril de l’any 2000 es va constituir com entitat la Penya Madridista Sant Cugat, tot i que des de l’any 1995 els seus seguidors es reunien en diferents bars de la ciutat per seguir el Reial Madrid. Ara 21 anys més tard segueixen sent un punt de trobada pels madridistes i no tan sols de Sant Cugat sinó d’altres ciutats com Cerdanyola i Ripollet.

José Javier Beteta, president de la Penya Madridista Sant Cugat des de fa 15 anys, porta vinculat a l’entitat pràcticament d’ençà que va començar. A més Beteta es mostra molt orgullós de presidir una penya madridista a la ciutat i a pocs quilòmetres d’on es troba el seu gran rival, el FC Barcelona.

Publicitat
José Javier Beteta, president de la Penya Madridista Sant Cugat

A part de ser un lloc de trobada del barri, ser membre de la penya inclou alguns avantatges com aconseguir entrades o la possibilitat de viatjar seguint el Reial Madrid.

Enguany la Penya Madridista Sant Cugat després de més 1 d’any i mig tancat per la pandèmia ha iniciat un nou projecte de vermuteria i tapes variades obert a tothom, sigui o no del Madrid.

La Penya Madridista Sant Cugat es troba a la plaça d’en Coll número 9.

Publicitat