La nova zonificació, protagonista de les preinscripcions escolars que comencen el 7 de març

(08/02/2022 – Redacció)   

Sant Cugat ja ho té tot a punt per iniciar, el proper 7 de març, el període de preinscripcions per al curs 2022-23. La regidora d’Educació, Pilar Gorina, ha presentat les principals novetats d’aquest procés així com en el dispositiu que l’Ajuntament ha posat en marxa per informar les famílies. Una de les grans novetats és la nova zonificació escolar de Sant Cugat que passa de 2 a 5 zones per a infantil i primària, així com les noves adscripcions de les escoles als centres de secundària.

Publicitat

Per tal d’acompanyar les famílies en aquest procés, l’Ajuntament amplia des d’avui els horaris atenció de la Oficina Municipal d’Escolarització. També oferirà una sessió informativa i ha ampliat la Guia de Centres Educatius del municipi, que també es pot consultar en línia al web municipal.

Igual que l’any passat, les inscripcions seran 100% telemàtiques i les Jornades portes obertes als centres educatius s’han reconvertit en visites virtuals. La regidora ha destacat l’àmplia oferta formativa de la ciutat, més enllà de l’educació infantil i primària, com per exemple els Programa Formació i Inserció.

Calendari preinscripcions escolars

Publicitat

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha establert que la preinscripció per al curs escolar 2022-2023 tindrà lloc:

  • Primer cicle educació infantil (Escoles Bressol Municipals): pendent
  • Segon cicle educació infantil i primària: 7 al 21 de març
  • Educació secundària obligatòria: 9 al 21 de març
  • Batxillerat: 20 al 26 d’abril
  • Cicles formació professional grau mitjà: alumnat amb continuïtat d’escolarització (en general, que cursa 4t d’ESO en l’actualitat): 20 al 26 d’abril. Resta d’alumnat: 17 al 23 de maig
  • Cicles formatius arts plàstiques i disseny grau mitjà: 17 al 23 de maig
  • Cicles formació professional i d’arts plàstiques i disseny grau superior: 25 al 31 de maig
  • Programa Formació i Inserció – Pla Transició al Treball: pendent