La Masia de Can Bell obre les seves portes per donar a conèixer el seu projecte de recuperació de la vinya11/10/2021 – Redacció

Una trentena de persones van poder visitar aquest cap de setmana la masia de Can Bell per a conèixer el seu projecte de recuperació de la vinya. Fa 3 anys que en aquesta masia santcugatenca amb més de 500 anys d’història van decidir tornar a plantar ceps per recuperar una tradició vitivinícola gairebé perduda a la nostra ciutat. A Can Bell estan tornant a produir vi blanc i aquest any han realitzat ja la seva segona verema.

Entre els visitants es trobava l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, i la comissionada d’emergència climàtica, Alba Gordó, que van poder visitar els prop de 1250 ceps que creixen a la mitja hectàrea que Can Bell han dedicat a la vinya.

Visita a Can Bell

Aquesta activitat forma part del programa de Patrimoni Viu, que enguany s’ha dedicat al centenari de Celler Cooperatiu. Un testimoni arquitectònic del passat agrícola de Sant Cugat que encara sobreviu gràcies a projectes com el de Can Bell.

Publicitat
.