La Marxa Infantil busca nova data per octubre

16/04/2020 – REDACCIÓ /

La 62a edició de la Marxa Infantil de Regularitat, que en un inici s’havia de celebrar aquest diumenge 19 d’abril, va ser ajornada a causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus. L’organització de l’esdeveniment, el Club Muntanyenc Sant Cugat, va anunciar fa unes setmanes una nova data i la voluntat era que es realitzés el diumenge 24 de maig.

Doncs bé, ara sembla que serà impossible realitzar aquesta marxa històrica de la ciutat durant aquesta primavera i s’està buscant una nova data per l’octubre. A la vegada les escoles encara estan tancades i no hi ha intenció d’obrir-les abans del 24 de maig. La Marxa Infantil està oberta a noies i nois d’entre 7 i 12 anys i s’organitza per escoles, per tant els centres educatius tenen un gran pes.

Publicitat

La Marxa Infantil és una de les marxes de la regularitat més antigues de Catalunya i que té una gran participació. Des de 2017 el Parc de Collserola limita la xifra de participants a 2.000 infants. Enguany arriba a la seva edició número 62. El recorregut és d’aproximadament 10,5 km per Collserola.

61-marxainfantil4
Nens i nens durant la Marxa Infantil 2019

Segons el Club Muntanyenc, les inscripcions a la Marxa queden aturades, a l’espera de veure com es pot recuperar la normalitat de la millor manera possible. Pel que fa a les inscripcions fetes fins ara, aquestes queden guardades i s’obrirà un nou període d’inscripcions que serà comunicat degudament.

marxa-infantil-santcugat-2019
Instants de la Marxa Infantil de Sant Cugat
Publicitat

Feu un comentari