La Lira celebra 140 anys amb una diada del record i amb cultura popular

(21/02/2022 – Redacció)   

La Societat Coral La Lira de Sant Cugat celebra aquest 2022 140 anys i per aquest motiu el diumenge 20 de febrer ho han volgut celebrar amb una diada del record als cantaires que han participat en l’entitat i fent un homenatge als monuments de La Lira.

Publicitat

La jornada ha començat a l’església del Monestir amb una missa i més tard s’ha iniciat la cercavila, que ha fet parada al monument de Lluís Millet. La comitiva s’ha traslladat fins al monument de Josep Anselm Clavé de la plaça d’Octavià, on s’ha cantat i s’ha fet una ofrena floral.

A la vegada la cultura popular de la ciutat tampoc s’ha volgut perdre aquesta celebració i han organitzat una cercavila de cultura tradicional i popular. Diables, Caparrotes, Geganters, l’Entitat Sardanista i el Grup Mediterrània han acompanyat als membres de la Lira pels carrers de Sant Cugat.

Publicitat

La Societat Coral la Lira de Sant Cugat és una formació de veus masculines que canten cançons populars catalanes. La formació continua activa i segons el seu president Josep Garrell els 140 anys és una empenta per continuar treballant.

Durant el 2022 la Societat Coral La Lira de Sant Cugat durà a terme diversos actes pe celebrar aquest aniversari.