La Guinardera serà una gran centralitat esportiva 

(16/1/2024 – Redacció)

L’Ajuntament projecta convertir l’espai de La Guinardera en una nova gran centralitat esportiva que donarà servei a tota la ciutat. Als equipaments ja existents, com el pavelló del Sant Cugat Futbol Sala, les pistes d’atletisme o el camp del Club de Rugby Sant Cugat, se li afegirà el nou pavelló per la gimnàstica rítmica i el pavelló poliesportiu projectat a l’av. Roquetes que es traslladarà a aquesta nova ubicació. “Estem parlant d’una centralitat esportiva realment potent per donar servei a tota la ciutat”, ha afirmat Àngel Pedrós, regidor d’Urbanisme i Medi Natural.

Es tracta d’un projecte a llarg termini que tot just es comença a estudiar. El projecte més avançat, el del nou pavelló de la rítmica a tocar de la ZEM La Guinardera té una data prevista de finalització d’obres per desembre del 2025.

Publicitat

El projecte inclou un intercanvi de terrenys amb el Centre Comercial Sant Cugat i també vol incorporar la petició del Club Júnior d’ampliar les seves instal·lacions. L’Ajuntament vol que la nova centralitat s’integri a la zona de La Guinardera a nivell ambiental i paisatgístic i respecti elements patrimonials com la masia de Can Castanyer. També es vol crear un espai central que doni coherència al conjunt i faci que la centralitat no sigui un conjunt d’instal·lacions independents.