Site icon TV SantCugat.cat

La Generalitat ajorna la preinscripció escolar per la crisi del coronavirus

18/03/2020 – REDACCIÓ /

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha decidit ajornar aquest dimarts la preinscripció escolar dels diferents cicles d’ensenyament obligatori en el marc de les mesures de xoc per fer front a la crisi del coronavirus. En concret, Educació ha suspès la data prevista per a la preinscripció de l’etapa escolar del segon cicle d’infantil, primària i secundària fins que es pugui garantir la seva realització en condicions de normalitat, segons han informat fonts de la institució.

Fotografia d’arxiu d’un centre educatiu santcugatenc

L’alcaldessa Mireia Ingla ja va explicar als santcugatencs en el programa Especial coronavirus a Sant Cugat que està tot anul·lat fins que la situació en què ens trobem ara acabi.

Publicitat

Cal recordar que aquest dimarts a la tarda també s’ha decidit ajornar les proves de selectivitat pel mateix motiu. En aquest cas, la mesura és d’abast estatal i es fa per evitar les “conseqüències negatives” de la suspensió de les classes presencials per la covid-19.

Pots veure l’entrevista sencera a l’alcaldessa Mireia Ingla sobre el coronavirus a Sant Cugat en aquest vídeo de TV Sant Cugat.

Publicitat

Exit mobile version