La Floresta recupera la seva Festa Major amb un pregó reivindicatiu i denunciant una agressió masclista11/10/2021 – Redacció

La Floresta torna a estar de festa major després que s’ajornés en dues ocasions, el juliol de l’any passat i aquest juliol, per la situació sanitària. Com altres anys, la festa grossa del districte santcugatenc va començar el divendres 8 d’octubre amb el pregó, enguany a càrrec de La Floresta Contra Fronteres. Oriol Ribera, membre de l’associació, va explicar com funciona aquesta entitat i va ser l’encarregat de donar tret de sortida a la Festa Major.

El pregó va anar acompanyat per una representació teatral on es van cremar alguns passaports reivindicant la fi de les fronteres.

Per la seva part, l’alcaldessa Mireia Ingla, va destacar les ganes de festa després d’haver ajornat la festa major el passat juliol per la crisi sanitària.

Durant l’acte un grup de veïnes de la Floresta van llegir un manifest lamentant l’agressió masclista que va patir una veïna del districte fa unes setmanes. A la vegada van denunciar que alguns veïns han qüestionat aquesta agressió.

Publicitat


El primer dia de la Festa Major de la Floresta va acabar amb l’actuació de la Coral Tardor, Cor Jabato i Mamatraka. La festa grossa del barri dura sis dies distribuïts en dos caps de setmana, del 8 al 10 i del 15 al 17 d’octubre..