La Fira de Reis s’instal·la a la rambla del Celler fins al 5 de gener

(02/01/2022 – Redacció/)  

Un total de 70 casetes formen part de la Fira de Reis 2022 que està instal·lada a la rambla del Celler fins al 5 de gener. L’horari és de 10 a 20 h.

Fira de Reis 2022 a la rambla del Celler Foto: Lali Puig

Segons Elena Vila, tinenta d’alcaldia de Comerç, “tant la fira de Nadal com la de Reis omplen de llum, d’encant i d’il·lusió Sant Cugat. Són un element tradicional que ens convida a sortir en família, a comprar al nostre comerç local i a compartir passejades amb els més petits fent un recorregut amb l’esperat trenet. Desitjo que gaudiu de les festes, de la nostra ciutat engalanada i del nostre comerç local!”

Publicitat
Paradeta de la Fira de Reis Foto: Lali Puig

A més s’aplicaran les mesures de prevenció de la COVID 19 vigents en cada moment en funció de l’evolució dels indicadors. Es senyalitzarà tot el recinte amb les recomanacions de fer sevir la mascareta, mantenir la distància de seguretat, evitar aglomeracions i fer servir el gel hidroalcohòlic.

Fira de Reis 2022 Foto: Lali Puig

A la vegada els divendres, dissabtes i diumenges, fins al 5 de gener, es podran sentir les propostes de l’Oficina Musical La Pua a la caseta instal·lada a la plaça Octavià.

Publicitat