La “Festa Major de Sant Cugat” es viurà des de Televisió Sant Cugat

18/06/2020 – REDACCIÓ /

La ciutat no podrà gaudir de manera presencial de les activitats de Festa Major però sí que ho podrà fer des de Televisió Sant Cugat. La cadena local emetrà tots els dies que s’havia de celebrar la festa grossa de la ciutat (26, 27, 28 i 29 de juny) una programació especial cada dia i en directe.

Per tant, Televisió Sant Cugat continuarà dedicant tota la seva programació a la Festa Major i ho farà recordant passades edicions i recuperant imatges de les darreres tres dècades, però també fent un seguiment intensiu de totes les activitats virtuals de les entitats i d’aquest “Sant Pere a casa”. A més, cada dia en directe des dels seus estudis es convidarà a personalitats de la ciutat perquè ens expliquin com van viure les passades festes majors, entitats que hi participen o fins i tot gent que hi ha treballat.

Publicitat
FestaMajorSantCugat2019
Durant el seguici de Sant Pere. Imatge d’arxiu

Les activitats de “Sant Pere a casa” també des de la tele

A més de recordar les anteriors festes majors, els espectadors podran seguir les activitats virtuals dedicades a Sant Pere (28 i 29 de juny) que ha organitzat l’Ajuntament de Sant Cugat, com el concurs d’arrossos de Festa Major i el ball santcugatenc ‘Paga-li Joan’. Ambdues activitats canvien el format i els participants ho fan a través de vídeos.

#SantPereAcasaSTC

Les entitats organitzadores del ‘Paga-li, Joan’ i el concurs d’arrossos juntament amb l’Ajuntament han decidit celebrar les activitats previstes per Sant Pere (28 i 29 de juny), copatró de Sant Cugat, però en format virtual, tot i la cancel·lació de la Festa Major per la pandèmia del coronavirus. A més, s’afegeix dues activitats virtuals més: el Racó Infantil i dues nits de concerts amb sis videoclips a càrrec de grups de música locals. Totes les activitats es podran seguir a través de les xarxes socials i a Televisió Sant Cugat.

45.000€ de pressupost

Aquest nou format 2.0 s’ha presentat amb el nom de “Sant Pere a casa” i segons el consistori tindrà un cost total d’uns 45.000 euros. A més, l’Ajuntament ha anunciat que destinarà el pressupost que no ha gastat aquesta Festa Major a les entitats de cultura i a altres activitats de la regidoria. Durant els dies que s’havia de celebrar la festa, s’anima a la ciutadania a engalanar balcons, finestres o terrasses. La il·lustració del cartell és obra de la dissenyadora Irene Dotti Luna.

Publicitat

Cartell de #SantPereAcasaSTC

Feu un comentari