La Festa Major Alternativa i la Cúpula del tro pengen d’un fil

22/05/2019 – REDACCIÓ /

A poc més d’un mes de la celebració de la Festa Major, els organitzadors de la Festa Major Alternativa i de la Cúpula del tro continuen sense arribar a un acord amb l’ajuntament per que se’ls assigni un espai que satisfaci les dues parts.

Publicitat

En els darrers dos anys la Festa Major Alternativa s’ha ubicat a la Rambla del celler, però davant les queixes d’alguns veïns, l’ajuntament va anunciar a finals d’abril, dos mesos abans de la celebració, que els canviaria d’espai i que la decisió final l’hauria de prendre el govern entrant després de les eleccions. Davant les queixes de l’organització de la Festa Major Alternativa i la seva intervenció al ple de maig, l’ajuntament va proposar com a possible espai els Jardins de Sant Francesc però els organitzadors no van acceptar el canvi d’espai.

Els organitzadors de les FMA es van posar a disposició dels veïns afectats per parlar de possibles solucions a les incomoditats que poguessin causar i van acusar a l’ajuntament de que aquesta és una decisió política.

Els organitzadors de la Festa Major Alternativa i de la Cúpula del tro esperen trobar una solució el més aviat possible per què aquest any es pugui celebrar la seva festa.

Publicitat

Feu un comentari