La Diada Castellera dels Gausacs torna a omplir la plaça Octavià

(15/11/2021 – Redacció)  

Els Castellers de Sant Cugat celebren aquest any  el seu 25è aniversari i no podien fer-ho amb un regal millor que poder tornar a celebrar la seva Diada Castellera, després d’un període de restriccions Covid que va tocar amb força al món casteller.
Els Castellers de Sant Cugat van arrencar la seva Diada ben d’hora amb les Matinades i aixecant diversos pilars pels carrers de la ciutat. El primer davant del nou local social de l’entitat al carrer Bonaventura.

Castellers de Sant Cugat davant del seu local

A les 12.00 del migdia va arrencar el plat fort de la celebració de la Diada Castellera, amb els Gausacs acompanyats pels Minyons de Terrassa. Més de 200 castellers junts a la plaça Octavià en una diada on totes dues colles van poder carregar i descarregar els seus castells amb èxit. Els de Sant Cugat van començar amb un 5 de 7, seguit per un 4 de 7 amb agulla, que van acabar amb un pilar de 4.

Publicitat
Castellers de Sant Cugat amb els Minyons de Terrassa. Foto: Localpress

Els Castellers de Sant Cugat van arrodonir la seva diada carregant i descarregant 4 de 7.

Els Castellers de Sant Cugat davant del Monestir

 

La celebració dels 25 anys dels Gausacs va continuar a la tarda amb un concert de El Pony Pisador, que va aprofitar per presentar el seu nou disc.

Publicitat