La CUP presenta la seva candidata a les municipals del 26 maig

03/05/2019 – REDACCIÓ /

Aquest dijous la CUP va fer la presentació en societat de la seva candidata a les municipals del proper 26 de maig, Núria Gibert. En un acte a la Plaça Barcelona, Gibert es va presentar com la candidata del poble i l’alternativa d’esquerres als 32 anys de polítiques de dretes.

Publicitat

Després dels parlaments introductoris dels destacats membres de la CUP, David Fernández i Eulàlia Reguant i de l’economista i activista, Arcadi Oliveres, l’speaker de l’acte, Siscu Ruiz, va donar pas a la candidata.

Núria Gibert va recordar que la CUP ha recuperat la premisa que diu que “quan el poble mana, el govern obeeix” i va referir-se als versos de Miquel Martí Pol per fer entendre als assistents que és possible un canvi de govern a la ciutat.

Gibert també va fer un repàs de les polítiques de dretes de l’ajuntament de Sant Cugat durant els 32 anys de govern convergent i va recordar els temes d’esquerra que han passat per alt en aquest període.

Publicitat

La candidata va insistir, a més, en els temes de corrupció que afecten a Convergència i Unió, pare de l’actual formació que governa a la ciutat, PDeCAT.

L’alcaldable per la CUP va tancar el seu discurs fent una crida a la gent perquè voti la candidatura alternativa d’esquerres.

A banda dels parlaments, Anna Casanova va arrencar els aplaudiments del públic amb un espectacle de dansa.

La CUP és una de les 12 candidatures que es presenten a les eleccions municipals del 26 de maig.

Feu un comentari