Junts per Sant Cugat demana responsabilitats polítiques pel tancament durant tota una matinada de la comissaria de policia

(03/01/2022 – Redacció/)  

Els partits de l’oposició han lamentat que la comissaria de la Policia Local estigués tancada la matinada de dijous 30 a divendres 31 de desembre, tal com es podia llegir en un paper enganxat a la porta.El grup municipal de Junts per Sant Cugat assegura en un comunicat que no dona crèdit a aquest fet: “Un servei municipal com aquest, que afecta la seguretat ciutadana, no pot tancar les portes temporalment, i penjar una nota a la porta de la Comissaria. És inadmissible“.

Publicitat

El partit afirma que no posa en dubte la professionalitat dels agents de la Policia Local de Sant Cugat, “però si la manca de previsió per part de la seva direcció política i, en aquest sentit, exigim responsabilitats polítiques“.

Publicitat

Ciutadans també s’ha mostrat crític davant del tancament puntual. En una piulada lamenten una situació que no es pot permetre.

“Indisposició a última hora dels agents del torn de nit”

L’Ajuntament va enviar divendres a la tarda un comunicat assegurant que la comissaria va estar tancada “entre les 1.30h i les 5:00h per la indisposició a última hora dels agents del torn de nit“.

Davant d’aquesta situació asseguren des del consistori que es van oferir fer hores extraordinàries amb caràcter d’urgència al personal disponible però a causa de les baixes per la Covid i els torns de festius per Nadal no va ser possible cobrir les baixes sobrevingudes.

El govern municipal tampoc va voler donar més detalls d’aquesta situació en ser preguntats per la premsa. Per exemple, no ha detallat el nombre d’agents que estaven de servei aquella matinada.