Junts demana policia de barri per les Planes i càmeres de seguretat a Can Cortés

(02/02/2022 – Redacció)   

El grup municipal de Junts per Sant Cugat ha mostrat la seva preocupació per la seguretat en el barri de les Planes. Asseguren que hi ha “una sensació contrastada d’inseguretat“, ja que el districte santcugatenc és el barri on ha crescut més el nombre de robatoris amb força a domicilis l’any passat. Per aquest motiu ara demanen més presència policial al barri.

La formació recorda que el veïnat ha reclamat que l’Ajuntament recuperi la figura de la Policia de proximitat i els Agents Cívics; i lamenten que la resposta que han rebut per part del govern de la ciutat és que “han de tenir paciència, que esperin a tenir tots els efectius“.

Publicitat

La portaveu de Junts per Sant Cugat durant la roda de premsa a les Planes

Els caps de l’oposició també ha exigit que s’ubiquin càmeres de
seguretat a Can Cortés tal com els veïns van votar a partir de la denúncia de manca de seguretat que es va recollir al Consell de Barri de les Planes. També critiquen que l’Ajuntament no respecti la voluntat dels veïns expressada als pressupostos participatius i hagi decidit ubicar les càmeres de seguretat fora de Can Cortés: “És inadmissible que finalment el govern de l’Ajuntament no respecti la voluntat dels veïns expressada als pressupostos participatius i hagi decidit ubicar les càmeres de seguretat fora de Can Cortés“.

Sobre aquest tema Alba Gordó, presidenta del Consell de Barri de les Planes, va explicar a TV Sant Cugat que s’havia decidit finalment ubicar les càmeres a l’entrada de Can Cortés per una qüestió tècnica, és a dir, on es troba la fibra òptica al barri.

La proposta de posar càmeres a Can Cortés va sortir dels pressupostos participatius de les Planes i va ser la quarta proposta més votada. La seva instal·lació té un cost de 50.000 euros.

Publicitat