Josep Maria Vallès, nou alcaldable de Junts per Sant Cugat

(30/07/2022 – Redacció)  

Junts per Sant Cugat va realitzar fa un mes unes primàries per triar el seu futur alcaldable de cara a les eleccions municipals del 2023. Una consulta entre dos candidats, Josep Maria Vallès i Carles Brugarolas, que van acabar amb un empat tècnic a 75 vots. Finalment, el partit ha desfet l’empat en favor de Josep Maria Vallès, que serà l’alcaldable de Junts per Sant Cugat de cara a les eleccions del pròxim 28 de maig.

Publicitat


Carles Brugarolas a acceptat ocupar el número 3 a les llistes i el número 2 serà per Cristina Paraira, que ja havia expressat el seu suport a Vallès abans de les primàries. L’actual portaveu del grup i alcaldable a les darreres eleccions, l’exalcaldessa Carmela Fortuny no formarà part de les llistes, es manté com a regidora fins a final del mandat i cedeix el càrrec de portaveu del partit a Josep Maria Vallès.

Josep Maria Vallès, nou alcaldable de Junts per Sant Cugat: “Estem construint la candidatura més potent possible per governar Sant Cugat. Una candidatura guanyadora que encapçalaré i estarà formada per persones compromeses que tenen grans trajectòries professionals contrastades”.

Carles Brugraroles, número 3 JxSTC: “Sant Cugat és enmig d’una etapa de retrocés. Junts per Sant Cugat aportarem a la ciutat un Govern a l’alçada de la ciutat que estimem. I per això som avui aquí. Per presentar l’alternativa al retrocés del Tripartit”.

Publicitat

L’acte de presentació de Josep Maria Vallès com a nou alcaldable va comptar amb la presència de secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull.

 

Feu un comentari