Joan Dausà, Estrella Morente i Carles Sans, noms destacats de la nova temporada del Teatre-Auditori(30/11/2021 – Redacció/)  

La nova temporada del Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès ha programat una trentena d’espectacles entre els mesos de febrer i maig de 2022, entre els quals destaca el retorn de Joan Dausà amb el seu darrer treball, “Ho tenim tot”, o l’humorista i membre del Tricicle Carles Sans, que presenta “Per fi sol”. Entre les propostes més destacades hi figuren el “23-F”, d’Àlex Rigola, “Final de partida”, de Samuel Beckett amb Jordi Bosch i Jordi Boixaderas, o el premiat “Europa Bull” de Jordi Oriol. La programació també inclou “L’oreneta”, de Guillem Clua i amb Emma Vilarasau i Dafnis Balduz. En l’àmbit musical, Estrella Morente també actuarà a l’escenari santcugatenc.

L’alcaldessa Mireia Ingla i la tinenta de Cultura, Esther Madrona, durant la presentació de la nova programació del Teatre Auditori

Com a novetat, aquesta nova programació incorpora tres espectacles votats directament per la ciutadania com a part del programa participatiu local. Els espectacles guanyadors, corresponents a les tres categories votades, públic general, públic familiar i públic jove, són “Les irresponsables”, dirigit per Sílvia Munt, “Jo vaig amb mi”, adaptat i dirigit per Paco Mir, i “Golfa”, de José Padilla, espectacle guardonat amb el Premio Territorio Violeta a l’última edició de la DFeria Donòstia.