Ja pots consultar la classificació de la Marxa Infantil

20/10/2021 – Redacció

La Marxa Infantil de Regularitat, organitzada pel Club Muntanyenc, ja té guanyadors. Es tracta de la parella formada per Roger Pacheco i Laia Campos i que tenien el dorsal número 194. El segon lloc ha estat per Jan Saltiveri i Quim Castellà (dorsal 13) i el tercer per Teo Grau i Biel Molinos (dorsal 174).

Marxa Infantil 2021 Foto: Localpress

El premi especial de Televisió de Sant Cugat (als classificats 35) és per Gaia Colombatti i Isabella Tanushi. Pel que fa a la resta de premis especials, el del Tot Sant Cugat (als classificats 36) és per Roger Cisteró i Immanol Cosio i el de Sprint Idiomes (als classificats 48) per Núria Casas i Laia Pascual.

Publicitat

El centre escolar Pins del Vallès ha estat l’escola amb menys penalització dels primers 10 classificats. El Joan Maragall ha estat el centre educatiu amb més participants i la classe d’una escola amb més participants és per 5è A del Pins del Vallès.

PODEU CONSULTAR TOTA LA CLASSIFICACIÓ DES D’AQUÍ. La revista Sant Cugat Magazine publicarà demà els resultats de la Marxa en paper.


El repartiment de tots els premis i els del sorteig es farà el dissabte 6 de novembre, a les 10 del matí, a prop de la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat, a la plaça de Pep Ventura. Rebran trofeu les parelles classificades fins a la posició 75 inclosa.

Publicitat

La Marxa torna a la tardor

La Marxa s’ha tornat a celebrar el diumenge 17 d’octubre, després que l’any passat s’hagués de cancel·lar per la pandèmia. A més s’ha realitzat a la tardor, com tradicionalment es feia fa molts anys. Una estació de l’any que sembla que convenç tant a l’organització com a l’ajuntament i per tant la Marxa Infantil de l’any vinent ja no es farà en primavera i es traslladarà a la tardor del 2022.

Marxa Infantil 2021 Foto: Localpress


Enguany, i per poder mantenir la distància de seguretat, el nombre de parelles va ser de 650 i no 1.000 com en altres edicions. Per tant 1.300 infants d’entre 7 a 12 anys van poder participar en aquesta marxa tradicional santcugatenca.

Marxa Infantil 2021 Foto: Localpress
Membres ADF acompanyant als participants de la Marxa Foto: Localpress
.