Ja es coneixen els grups de la vuitena edició del Petits Camaleons08/05/2019 – REDACCIÓ /

La vuitena edició del festival infantil Petits Camaleons escalfa motors. Aquest dimarts s’ha donat a conèixer la programació, que encapçalen grup de renom del panorama musical català com La Pegatina, Els Pets, Doctor Prats, Buhos, Joan Dausà o Oques Grasses.

petits-camaleons-2019
Imatge de la presentació dels grups del Petits Camaleons 2019

També seran als escenaris de Sant Cugat Gertrudis, Lildami, Miqui Puig & Acp, Xiula, The Penguins (Reggae per Xics), Sense Sal, Pepet i Marieta, Ju i Miquel del Roig. En total, el festival compta amb un total de 33 artistes que actuaran en els nou escenaris de l’espai firal de l’Auditori en més d’un centenar de concerts repartits en dues jornades, les del 5 i 6 d’octubre. El dia abans, 4 d’octubre, Els Pets faran el concert inaugural.

Petits Camaleons és el primer festival de música pensat per a nens, d’entre 0 i 14 anys, amb volums adequats per als més petits, programació en horari diürn, concerts curts, varietats d’estils i amb un perfil d’artistes “de primer nivell” amb una predisposició especial per a aquest tipus de públic.

L’objectiu és que els nens puguin “anar de festival amb normalitat”, de la mateixa manera que ho fan els adults. Al llarg dels anys el format ha demostrat ser una formula d’èxit i s’ha passat dels 2.600 espectadors de la primera edició, l’any 2012, als 8.000 que es van comptabilitzar en la darrera edició de 2018.

Publicitat

El festival té com a centre neuràlgic el Teatre-Auditori de Sant Cugat, al voltant del qual es genera un gran ‘village’ musical, amb fins a nou escenaris. Un dels èxits del festival són també les activitats paral·leles, com les rodes de premsa dels artistes, exclusives per a nenes; els concerts per a nadons; el concurs de nous talents, o les àrees comercials i de restauració.

Deixa un comentari