HP mobilitza els seus equips d’impressió 3D per lluitar contra el coronavirus

27/03/2020 – REDACCIÓ/

L’empresa de tecnologia Hewlett-Packard (HP), amb centre a Sant Cugat, juntament amb comunitat global de fabricants digitals, està mobilitzant els seus equips d’impressió 3D, la seva tecnologia, la seva experiència i la seva capacitat de producció per al desenvolupament de peces crítiques per a combatre la pandèmia del coronavirus.

Ja s’han lliurat més de 1000 peces impreses en 3D als hospitals locals. El centre d’I+D en 3D d’HP a Barcelona, situat a Sant Cugat, està col·laborant amb socis de tot el món en un esforç coordinat per a augmentar la producció i satisfer les necessitats més urgents. Les aplicacions inicials que s’estan validant i finalitzant per a la producció industrial inclouen màscares, protectors facials, ajustadors de màscares, hisops nasals, obridors de portes amb mans lliures i peces de respiradors. HP també està coordinant amb organismes governamentals, sanitaris i industrials de nombrosos països per a garantir un enfocament sincronitzat i eficaç.

Publicitat

L’empresa posa a disposició de tothom la seva tecnologia

HP i els seus socis posaran a la disposició del públic en general els arxius de disseny validats de moltes de les peces que no requereixen un assemblatge complex en aquest lloc web per a la seva descàrrega.

Els dissenyadors i innovadors de 3D que desitgin unir-se a la batalla contra COVID-19, podran contribuir amb noves aplicacions i idees en aquest lloc web.

Publicitat


Feu un comentari