Gimcana del SantCu, country i un tast de vins: algunes de les activitats santcugatenques per la Marató de TV3

(20/12/2021 – Redacció/)  

Sant Cugat ha organitzat una vintena d’activitats solidàries per La Marató de TV3, enguany dedicada a la Salut Mental i que s’ha celebrat aquest diumenge 19 de desembre. Aquestes activitats van començar ja fa algunes setmanes, tot i que el plat fort ha estat aquest cap de setmana.

El divendres a la tarda el Sant Cugat FC ha celebrat la seva festa de Nadal, aquest any solidària,i en què no ha faltat el Pare Noel i on els nens i nenes del Santcu han hagut de fer una divertida gimcana. A més per primera vegada la festa de Nadal del club forma part de les activitats de la Marató de TV3.

Publicitat

El Pare Noel visita les instal·lacions del Sant Cugat FC

Una de les més multitudinàries ha estat la marató de country a la plaça de l’U d’Octubre i que ha estat organitzada per l’Associació Orquestra Fusió Sant Cugat. Més d’un centenar de persones han participat en aquesta ballada solidària.

Ballada de country a la plaça de l’U d’Octubre

Mentrestant al Celler Cooperatiu l’Associació Caliu i Bodevi, han organitzat un tast de vins solidari amb la col·laboració de cellers i botigues de la ciutat.

Tast de vins al Celler Cooperatiu

Durant el Tastavins Solidari, els assistents han pogut gaudir d’un pica-pica aportat per comerços locals, sentir una masterclass sobre com tastar vins i participar en el sorteig d’una estada a un hotel amb spa. A més l’organització ha volgut fer una activitat la més inclusiva possible i per aquest motiu han comptat amb treballadors de la cooperativa Estel amb diversitat funcional.

Publicitat

La Marató ha recollit 9.022.147 euros en la seva trentena edició. Es poden continuar fent donacions a través d’internet o mitjans electrònics